ora webáruház, webshop
Rádióvezérelt óra beállítás

RÁDIÓVEZÉRELT KVARC ÓRASZERKEZET

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

 

A SZERKEZET ELINDÍTÁSA

Helyezze fel a tengelyre a mutatókat a következő sorrendben:

  • óramutató

  • percmutató

  • másodpercmutató

FONTOS: Mindhárom mutatót 12:00 pozícióban kell a tengelyre felhelyezni, különben nem lesz pontos az óra!

    Tegye be az elemet (alkáli, tartós elem, LR6, 1,5V, AA) az elemtartóba ügyelve a megfelelő polaritásra, húzza ki hátul a piros fejű reteszelő tűt.

AUTOMATA SZINKRONIZÁLÓ MÓD

Az óra vezérlő jelet naponta 2:00, 5:00, 11:00, 14:00, 17:00, 23:00 időpontokban érzékeli a vevő. A folyamatos automatikus szinkronizáció befejeződik ha sikerült a jelet befogni. Ha vétel nem volt eredményes egy napon belül, a szerkezet visszaállítja a mutatókat 12:00 pozícióba és a következő napon 2:00 órakor újraindul a jel keresése. Ha nem sikerül a jelet befogni, tovább működik az aktuális pozícióban.
Az óra normál kvarcóraként működik.

 

RÁDIÓJEL VÉTELI MÓD 

A, Automatikus jelkeresés indul az elem behelyezésével. 3-8 perc után, a mutatók az észlelt jel alapján beállnak a pontos időre.

 

B, Kényszer lehetőség

A WAVE gomb 3 másodpercen túli nyomva tartásával lehetséges.

A másodperc, perc és óra mutató visszatér a 12:00 pozícióba és elindul az AUTOMATA SZINKRONIZÁLÓ MÓD. 3-8 perc elteltével, a mutatók az észlelt jel alapján beállnak a pontos időre. Ha nem tud szinkronizálni, akkor a mutatók járnak tovább az adott idővel

 

KÉZI IDŐBEÁLLÍTÁS

Tartsa lenyomva a SET gombot min. 3 másodpercig, ekkor elindul a manuális beállítási mód, a másodpercmutató megáll. Amikor megállt a másodpercmutató, nyomja a SET gombot min 1 másodpercig, amíg elindul az óra és percmutató körbe. Ekkor engedje el a SET gombot. A percmutató így megáll, de a másodpercmutató tovább megy. Nyomja újra a SET gombot röviden kevesebb, mint 1 másodpercig, ekkor a percmutató lép 6º-ot ami 1 percet jelent. Minden egyes gombnyomásra 1 percet fog lépni. Így lehet beállítani a kívánt időre. Ha a SET gombot 6 másodpercen túl nem nyomja meg újra, akkor a beállított idő szerint fog járni az óra.

 

ÚJRAINDÍTÁS, „RESET”-ELÉS Nyomja meg a RESET gombot, hogy a szerkezet elölről kezdje a beállítási folyamatot. A mutatók először beállnak 12:00 pozícióba, majd 3-8 perc elteltével, a mutatók az észlelt jel alapján beállnak a pontos időre.


Akciós termékek

Rádióvezérelt falióra 1016.1
Rádióvezérelt falióra 1016.1

bruttó 14.500 Ft
AKCIÓ! - 73%
bruttó 3.900 Ft

További akciós termékek

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni


Webáruház készítés és bérlés

0.13 mp
KAPCSOLAT

   +36-30-350-4236
   1135 Bp, Szent László út 4.a
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL